Polfogadás

Felhasználási feltételek

A Polfogadás weboldalt (www.polfogadas.hu, a továbbiakban: Weboldal) a Policy Agenda  Kft. (1088 Budapest, Múzeum u. 7., a továbbiakban: Üzemeltető) működteti.

A Weboldal használatával Ön az alábbi feltételeket, tudnivalókat elfogadja.

  1. Az oldal célja egy közéleti fogadási játék működtetése, amely nem minősül szerencsejátéknak, mivel sem valódi pénz tétként való megtételét, sem valói pénz nyereményként való felvétele nem lehetséges.
  1. Az oldalon történő bármely regisztráció során az adatszolgáltatás önkéntes. Személyes adatként e-mail címet tárolunk a játékosról.

A személyes adatok tekintenében az adatkezelő a Policy Agenda Kft., aki a 1992. évi LXIII. törvény előírásait betartva jár el. Az Üzemeltető a kezelt személyes adatokat az érintett kifejezett, írásbeli beleegyezése nélkül - jogszabályi kötelezettség hiányában - harmadik személyeknek nem adja át.

A Weboldalon az AdSense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer személyes adatokat gyűjt a hirdetésre kattintó felhasználókról, a célból, hogy ne zavaró, hanem az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról a Google Adatvédelmi irányelvei adnak bővebb tájékoztatást.

  1. Tekintettel arra, hogy az Internet nyílt, biztonságosnak nem tekinthető hálózat, az elektronikus formában továbbított üzenetek megsemmisülése, késedelmes megérkezése, egyéb hibája miatt beálló károk tekintetében az Üzemeltető minden kártérítési felelősséget kizár.
  1. A játék hibás működése, vagy akár átmeneti leállása miatt eredő kárért az Üzemeltető semmilyen kártérítési felelősséget nem vállal.
  1. A weboldalak teljes tartalmára vonatkozóan a szerzői jog kizárólagos tulajdonosa a Stratégia-Agenda Bt. (8900 Zalaegerszeg, Klapka Gy. u. 2/a.). A weboldalakról bármiféle letöltés vagy nyomtatás kizárólag csak saját, személyes célra történhet, semmiféle kereskedelmi, továbbértékesítési céllal eszközölt letöltés vagy nyomtatás nem megengedett. A weboldalak bármely tartalmának újrafelhasználása - akár ingyenes, akár fizetős szolgáltatásként -, vagy bármely anyag másolása, átrendezése és publikálása a Tulajdonos előzetes, írásos engedélyéhez kötött.
  1. A Weboldal letöltéséből vagy elérhetetlenségéből erdő bármilyen kár megtérítését Üzemeltető kizárja.
  1. Az Üzemeltető fenntartja a jogot felhasználók kitiltására, a regisztráció előzetes értesítés és indokolás nélküli megszüntetésére.