Szivattyú felállítása

szivattyú felállítása
  • Makita elektromos szivattyú W, l/h, 5,3kg - Eurokomax Kft.
  • Эпонина несколько минут объясняла Николь, что погода становится все более и более неустойчивой.
  • Milyen tartozékok szükségesek a kerti tó karbantartásához? Az OBI útmutatója segít.
  • По правую руку располагалась прозрачная внешняя поверхность модуля, слева - молочно-белая, лишенная окон стена.

Kábelhossz: 10 m. Szerelési mélység: max.

szivattyú felállítása

A szivattyúk alkalmazhatók tavakban, akváriumokban, kutakban és szűrőrendszerekben. A szivattyúkat az ún.

Tólevegőztető Alkalmazás A HEISSNER tólevegőztetői kiválóan alkalmasak a tó kellő mennyiségű oxigénnel történő ellátására, hiszen csak így biztosítható, hogy zökkenőmentesen menjenek végbe a különféle biológiai folyamatok. A tó méretétől függően válassza ki a megfelelő teljesítményű levegőztetőt liter víz esetén például a TZ típusú készülék a legalkalmasabb. A kerti tó peremén állítsa fel a levegőztetőt, majd süllyessze a tó vizébe a légtömlőt, illetve légtömlőket. Így télen, összefüggő jégtakaró esetén is biztosított a tó oxigénellátása.

A szivattyúk erős megbízható és energiatakarékos motorral rendelkeznek. A sorozat valamennyi szivattyúja szárazon állítható fel.

szivattyú felállítása

Arra azonban ügyelni kell, hogy a szivattyú felállítása a víz szintjénél alacsonyabb helyen történjen. A szivattyút nem szabad "szárazon futni" hagyni.

Legalább 0,15 méterrel és legfeljebb 1 méterrel a víz felszíne alatt stabil aljzatra kell állítani, ami iszaptól, homoktól és egyéb szennyeződésektől mentes. A szivattyú legalább 4°C és legfeljebb 35°C hőmérsékletű víz elszivattyúzásra alkalmas.

szivattyú felállítása

A szivattyú különleges karbantartási munkát nem igényel. Elegendő időnként ellenőrizni a szűrő burkolatát a szennyeződések tekintetében.

szivattyú felállítása

A tisztítás szükségességének a gyakorisága a mindenkori használattól függ. Szivattyú felállítása téli időszakban ügyelni kell arra, hogy a szivattyú ne fagyjon be.

szivattyú felállítása

Ezért idejében el kell távolítani a tóból, és fagymentes helyen, például egy vödör vízben tároljuk a szivattyút a téli időszakban. Csoport: kerti tó, tavi szivattyú Ár: 21 Ft.

Intelligens szivattyú

Fontos információk