Pénisz serpenyő, Termékkategóriák

Fütyi Serpenyő

Szerző: jd Hátborzongató felfedezést tettek a kutatók egy olyan hétköznapi tárgyról, amit gyakorlatilag minden férfi használ: a Páduai Egyetem vizsgálatából kiderült, hogy akár két és fél centivel is rövidülhet a férfi pénisze, amennyiben teflon bevonatú serpenyőt használ.

pénisz serpenyő

A kutatásba bevont férfi vizsgálata során kiderült, hogy átlagosan tizenkét százalékkal kisebb azok pénisze, akik egy bizonyos PFC nevű anyaggal szennyezett környezetben nőttek fel; ugyanez az anyag a teflonbevonatokban is megtalálható. Ha pénisz serpenyő a szennyezettség, már az anyaméhben is kimutatható a fiú magzatoknál, de a kamaszok szervezetére is káros hatással van.

Olaszország — Egy kutatás szerint a teflonos serpenyőknek is közük lehet ahhoz, hogy a férfiaknak kisebb lett a péniszük Olaszország egyes területein. Mindenki ezt nézi most! A Padovai Egyetem kutatói szerint azokban a régiókban kisebb a férfiak péniszmérete, ahol a folyó szennyezve van ezzel a bizonyos PFC nevű vegyi anyaggal. A kutatás során összesen férfi péniszét vizsgálták meg: ét Padovában, a maradék ét pedig más területeken. Az átlagos péniszméret — petyhüdt állapotban — 1,25 cm-rel volt kevesebb, ráadásul e szervek észrevehetően vékonyabbnak is tűntek.

Ennek pedig az az oka, hogy a PFC olyan pénisz serpenyő van a férfi nemi hormonokra, amitől a nemi szervek visszamaradnak a fejlődésben. De nemcsak a serpenyő vagy a gyár közvetlen közelsége jelent veszélyt: a PFC a hetvenes évek óta megtalálható élelmiszer-csomagolásokban, szélvédőmosó folyadékokban, vízhatlan ruhák anyagában, kozmetikumokban, tisztítószerekben, rovarirtó spraykben.

pénisz serpenyő

Dr Andrea Di Nisio, a kutatás vezetője elmondta, hogy a hetvenes évek óta Olaszország vizei is fertőzöttek a PFC-vel, mely az emberi szervezetbe belégzés, valamint evés és ivás útján kerülhet be. A szakember elmondta, hogy amíg az anyag használatát meg nem szüntetik, addig minden születendő fiúgyermeknél fennáll a kockázat, hogy felnőtt korukra nem csupán a péniszük marad el az átlagmérettől, de hormonzavaraik is lehetnek, és esetükben magasabb a terméketlenség kockázata.

pénisz serpenyő

Fontos információk