Ázsiai péniszméretek

Kiderült, hogy mekkora az átlagos pénisz

A sztereotípiák bizony kemény dolgok, és nehéz ellenük küzdeni. Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy lássák a magyarok is, az ázsiai férfiak bizony nem feltétlen olyanok, mint a sztereotípiákban szereplők! Szexi, sármos, édes, imádnivaló, vonzó, szívdöglesztő pasikat fogtok látni az oldalon, nap mint nap!

meddig kell tartani a péniszet kényelmes helyzetben ha a pénisz nagy

De mik ezek a sztereotípiák és miért nem igazak? Az egyik legelterjedtebb az, hogy az ázsiai pasik alacsonyak és picik.

gyenge merevedés egy partnerrel miután egyszer nincs erekció

Igen, van sok alacsony és pici ázsiai pasi, az ázsiai termet valamivel kisebb az Európában megszokott átlagnál, és ennek a gének mellett táplálkozásból fakadó okai is vannak. Manapság már az ázsiaiak is másképp táplálkoznak, mint régen, amikor kevesebb húst és több rizst fogyasztottak. Növekednek is mint a gomba, a fiatalabb generációk már magasabbak, elérik az átlag európai magasságot, és nem ritkák a vagy akár centis pasik sem.

a pénisz zsibbadása az erekció során rossz merevedése van

Fotó kredit: GQ China Aztán makacsul tartja magát a tévhit, hogy az ázsiai pasiknak kicsi a farka. Számos expat blogger hölgy fogja ezt megcáfolni, de férfiak is, pl.

mi a magas férfi pénise hogyan lehet hatékonyan megnövelni a péniszet

Ez a blog pedig az okát is leírja annak, hogy honnan származnak az interneten keringő, jórészt rosszul értelmezett statisztikai adatok, amelyek azt hivatottak "bizonyítani", hogy az ázsiai pasik péniszmérete átlagon aluli.

Sorry, fehér szuprémisták, ez egy őrületes nagy baromság, és semmi másra nem jó, hogy mint hogy a fehér férfiak felsőbbrendűnek érezhessék magukat egy másik rassz fölött.

Egyetlen grafikon megmutatja, mekkorák a péniszek a világ körül

Van bizony jó pár tumblr is, ahol vizuálisan is meg lehet győződni a dolgokról, például ez is egy ilyen blog 18 éven felülieknek! Jason Chee Szingapúr, fitneszedző, modell Hollywood is hozzájárult a sztereotípiákhoz a maga módján, évtizedek ázsiai péniszméretek azt verik az emberek fejébe, hogy ázsiai pasi nem lehet szexi főszereplő, aki után bomlanak a nők. Lehet vicces mókamester, lehet gonosz ellenség, akit utálni kell, lehet a fehér főhős kungfumester szárnysegédje, lehet vicces-verekedős Jackie Chan, kocka hacker vagy laboros, mellékszereplő zsarukarakter, lehet az "örök jóbarátja" a főhősnőnek, de egyvalami soha nem lehet: a főhősnő szerelme, a nézők kedvence, a sármos, a jóképű, akinek drukkolunk, akivel szimpatizálunk, akire odafigyelünk.

a szexuális tevékenység és az erekció kezdete hogy a lányoknál merevedés

Létezik néhány kivétel pl. Steven Yeun karaktere a The Walking Deadben fehér barátnőt kapde annyira kevés még mindig, hogy nem tudják ezek a kivételek továbbra sem felülírni a "szabályt".

Pedig rengeteg, rengeteg jóképű, szexi ázsiai péniszméretek színész meg persze nem csak színész van, és ezt ezen a blogon be is fogjuk bizonyítani nektek ; Steven Ázsiai péniszméretek a The Walking Deadben Youtube képernyőkép Készüljetek fel a sztereotípiák lerombolására, ázsiai péniszméretek a blogon és a Facebook oldalon is!

mit kell tenni ha a férfiaknál gyenge merevedés van láb hossza pénisz hossza

Fotó kredit: Xinhuanet Sukollawat Kanarot Thaiföld, színész, modell.

Fontos információk