Zenei pénisz. Nagy pénisz zene. Igenis van olyan, hogy túl nagy! - Átok vagy áldás? +18

Zenei pénisz. Olvasási mód:

zenei pénisz

Nagy herékkel sanszos félrelépni - Meghökkentő szextények Nagy pénisz zene Tartalom Még az aprócska pénisznél is van kellemetlenebb A férfi nemi szerv ideális mérete húsz centiméter. Ez derült ki papula a péniszen több ezer nő részvételével zajlott kutatás eredményeiből, amiben azt vizsgálták, mekkora pénisz okozza a legnagyobb örömet szex közben a nőknek — írta a LADBible.

zenei pénisz

Az online felmérést egy társkereső cég végezte. Egyebek mellett azt kérdezték a nőktől, hogy milyen méretű férfival szexeltek legutoljára, és azt, hogy volt-e orgazmusuk. Az eredmények szerint a legtöbben, 44 százalék, a 20 centiméteres péniszméretnél élveztek nagy pénisz zene, de jó eredményeket értek el a 22 centis 42 százalék péniszek is.

zenei pénisz

A nagyságnak azonban van határa: a 27 centis nemi szervek már csak a nők 30 százalékának okoztak örömöt. Ami még mindig jobb szám, mint zenei pénisz 13 százalék, akiknek a három centiméteres pénisz is elég volt az orgazmushoz.

zenei pénisz

A válaszokból azonban kiderült az is, hogy a méret számít ugyan, de nem minden. Ha valaki nem tudja jól használni adottságát akkor az semmit sem ér. Ahogy azt egy 38 éves brit nő elmondta: A méret sokat segít, de tudnod kell, hogyan kell használni.

zenei pénisz

Nagyon sok rosszul használt nagy farok van a világban. Olvassa el is.

Fontos információk