Átlagos péniszhossz

Az átlagos péniszméretet évtizedek óta kutatják - Dívány

Lányok őszintén a menstruációról Fotó: US Getty Images Mi az a kérdés, ami a létezés kezdete óta foglalkoztatja a férfiakat?

pénisz nem állt reggel okokból

Most Új-Mexikó és Kalifornia egyetemei úgy döntöttek, hogy végre megválaszolják a nagy kérdést, és kiderítik, a csajoknál átlagos péniszhossz a méret a lényeg-e. A kutatás során 3D-nyomtatott erekciókat használtak, hogy megállapítsák a nők nacik alatti preferenciáit. Mind kaliforniai lakosok voltak.

hogyan lehet tudni a jövőbeni pénisz méretét

Mindnek volt már szexuális kapcsolata, és a kutatás ideje alatt is épp kapcsolatban éltek, sőt nem rég le is feküdtek a pasijukkal. A lányok 33 különböző hímtag-modellt néztek meg: ezek henger alakúak voltak egy kis kupolával a tetején, hogy valamennyire hasonlítsanak a real dealre.

Miért nyögünk szex közben? (16+) - hormonmentes

A darabok től 20,5 centiig terjedtek hosszban, körfogatban pedig 6-tól majdnem 18 cm-ig választhattak a kutatás résztvevői. De nem egyszerűen csak egyetlen, tökéletes forma mellett kellett letenniük a voksukat: meg kellett határozniuk, hogy melyiknek örülnének egy hosszútávú kapcsolatban, és melyiknek egy egyéjszakás kaland során.

szivacsos pénisz

Előbbi esetben a csajok szerint az optimális méret a 16 centiméter hosszban és a átlagos péniszhossz centiméteres körben. Míg egy szimpla kalandra a kicsit nagyobb hossz jött be nekik: 16,25 cm, plusz vastagabbat is szeretnének: 12,7 cm-t.

  1. Egyre nagyobb az átlagos péniszméret | polfogadas.hu
  2. Betegségek férfiaknál a péniszen
  3. Megvan, mekkora az átlagpénisz mérete - HáziPatika
  4. Jóna Angelika A szexet egész életünk során tanulnunk kell.
  5. Kiderült, mekkora az ideális péniszméret a nők szerint | polfogadas.hu
  6. Transindex - 14,15 centiméter az átlagos péniszhossz?
  7. Mekkora a világon az átlagos péniszméret? - Humen Online
  8. Péniszhosszabbító eszköz

Mindez csak egy picikét tér el az átlagos péniszmérettől hosszban, ami centi, de a körméret abszolút a középutat képviseli.

Fontos információk