Péniszméret india

Péniszméret india

The job no one wants in India

Műtétet akar a két pénisszel született indiai férfi Olvasási mód: Indiában is a méret lényeg Küldjön üzenetet Műtétet akar a két pénisszel született indiai férfi - alabardos-miskolc. A környező országok népei jóval kisebb hímtaggal rendelkeznek: Szlovénia és Szlovákia megelőzi Ausztriát, Szerbiát és Horvátországot, Románia viszont a 12,73 cm átlagértékkel jócskán lemarad.

tag 8 cm merevítéssel

A kutatásból nem derül ki, de feltételezhetjük, hogy az ország magyar kisebbsége is befolyásolta az eredményt hogy milyen irányba, azt csak tippelgethetjük. Ghána, Szudán, Kamerun is 17 cm fölötti átlagmérettel büszkélkedhet, a kontinens számos országából viszont nincsenek adatok.

Ezért csodálja a világ a magyar férfiak péniszét!

Nem csak Dél-Afrika, de Dél-Amerika is élmezőnyben van: Kolumbiában és Venezuelában 17,03 cm-t mértek, Bolíviában péniszméret india 16,51 cm-t, akárcsak Magyarországon.

A legkisebb a távol-keletieké, a 12 cm-t alig-alig éri el: Japán, Kína, India közül indiai pénisz sem éri el a 11 cm-es átlagot sem.

átlagos péniszméret pénisz

A bolygó indiai pénisz értékeit pedig Dél-Koreában mérték: itt 9,66 cm. Igaz: Észak-Koreából péniszméret india adat.

a pénisz nem áll ki a végéig

A nyilvánosságra adó oldalon parázsvita alakult ki a kommentelők között. Az Egyesült Államok lakosai a szerény méret miatt firtatták a tanulmány hitelességét, előkerült a kanadai versus jenki rivalizálás is az egy egész centis eltérés miatt. Mások azt firtatták, hogy Amerika, Oroszország és Kína abbéli frusztrációi miatt törekszik világuralomra, hogy a kisebb és elmaradottabb országokban nagyobb péniszméretekkel büszkélkedhetnek.

fotó a gyermek erekciójáról

Egyes országokban saját bevallás szerint, más államokban mérés alapján jutottak a végeredményre, az országonkénti adatok itt érhetők el. Romániában centist használtak, a magyarországiaknak elhitték becsületszóra.

Az utolsó karibi törzs: így élnek a San Blas-szigeteki indiánok - fotók Nők vallottak az ideális péniszméretről: A pasik totális tévedésben élnek!

Kapcsolódó anyagok.

Fontos információk