Pénisz szimulátor

pénisz szimulátor

Egy nap alatt 6 millió embert vonzott be az ingyenes Call of Duty Március én jelenik meg PC-re a Wanking Simulator, aminek a címe nem elírás, hiszen a játék leírása szerint a vállalkozó kedvű játékosok egy Winston Gay nevű karakter bőrébe bújhatnak, aki a hangos maszturbálásával pénisz szimulátor haragítja a szomszédokat, emiatt rendőrt hívnak rá.

nekem merevedésem van amikor csókolózunk

A programért felelős fejlesztőcsapat elmondása szerint a játék sztorijában összesen hat küldetés várja a felhasználókat, amik során egy idegen bolygóra és egy űrhajóra is el lehet majd jutni, illetve biztosítanak mindenkit — ha a címből ez még nem lenne világos - hogy az abszurd humor és a politikai korrektség teljes hiánya uralja a programjukat.

És ez még pénisz szimulátor minden, hiszen a sztorimód mellett kihívások, arénák, parkour misszók és egy teljesen szabadon bejárható pénisz szimulátor várja a vásárlókat. Derítsen fel egy járványt, amíg kénytelen otthon maradni Íme 5 videójáték, ha muszáj otthon maradnia, vagy egyáltalán nem akar kimozdulni a járvány ideje alatt.

sustanon és erekció

A Wanking Simulator nagyjából tíz euróért ~ Ft lesz elérhető a Steam digitális áruházban, épp időben, ha valaki a járvány közepette valami ilyesmivel szeretné elütni az idejét. Hogy a játék a fenti lehetőségeket milyen minőségben produkálja, azt most még nehéz lenne megmodani, éppen ezért, ha valaki videojátékokkal szeretné tölteni a kényszer-szabadidejét otthon, annak inkább ajánlanánk a karantén idejére öszeállított listánkon szereplő alkotások valamelyikét.

hogyan szabadítson ki egy kis péniszű férfit

Fontos információk