Pénisz öntvények

Dörzsölés punci, a fasz - Faperoni Porn Videos

A mű pénisz puha szilikon anyaga A pénisz behelyezésére szolgáló üreg pénisz öntvények cm mély A telt csúcs 8 cm-rel meghosszabbítja a péniszt Termékleírás Rugalmas, hajlékony üreges szilikon felcsatolható strap-on hám, amibe behelyezheti a péniszét.

mi történt a péniszzel mennyi erekció áll helyre

A mű pénisz finom szilikonból készült. Más péniszekkel ellentétben ez lágy, használat közben rugalmasabb, nem fogja nyomni sem önt, sem a partnerét. A szilikon egy hipoallergén anyag, illatmentes és szagtalan, gyorsan alkalmazkodik a testhőmérséklethez. Megfelelő karbantartás mellett ez az anyag akár örökké is kitart.

betegségek a péniszen feleségének elveszett erekciója

A pénisz csúcsa telt, maga az üreg körülbelül 11 cm mély. Ezzel akár 8 cm-rel meghosszabbíhatja a péniszét.

Ajándék szemfedő Termékleírás Ez a nem vibráló felcsatolható pénisz üreges, ennek köszönhetően belehelyezheti a saját péniszét. Miután a péniszt behelyezte a nyílásba, a pénisze megvastagodik, és így intenzívebb behatolást biztosít. A felcsatolható pénisznek egy másik, kisebb pénisze is van, amely anális behatolásra szolgál.

A mű pénisz átmérője 4,5 cm, a belső üreg szélessége 3,5 cm. A pénisz alakja kissé felfelé irányul. A felülete sima; annak érdekében, hogy könnyedén becsusszanjon, kenje be a felületét vízbázisú síkosítóval.

Serdülő és kamaszkor - VII. osztály videólecke

A fekete hámot kifejezetten férfiaknak készítették. Az elülső alsó rész szabása kettéválik fordított V betű alakbanezáltal elegendő helyet teremt a heréknek, és nem fogja őket nyomni.

a legvastagabb pénisz kényelmes pozíciók kis péniszzel

Síkosító és karbantartás Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét. Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.

hogyan kell használni a pénisz vákuumszivattyút erekció késleltetése

Fontos információk