Milyen műpénisz ő. Gyártó oldalak

15 Bizarr Vibrátoros Story

Érdemes elolvasni őket, néhány éléggé vicces történet! A valaha volt legrosszabb üzenet apámtól Egyszer egy vibrátort raktam a fenekembe, de a vákuum hatására az felcsúszott, így rohantam a kóházba. Szerintetek mi lehet rosszabb annál, ha egy vibrátorral a fenekedben állítasz be a kórházba, hogy azt szedjék ki. Apám erre viccelődött vele.

A legkeményebb iskolai játék Egy kis, vidéki iskolában tanítottam egy első osztályt. Elkezdtünk játszani, az egyik kislány pedig elővette az anyja vibrátorát, bekapcsolta, majd büszkén nézte ahogy az az asztalon rezeg. Milyen műpénisz ő másik gyerek rögtön mgkérdezte, hogy megfoghatja e?

Én erre rávágtam, hogy NEM! Eltetettem vele, és kiküldtem kezet mosni.

A Pro G-Spot ezzel szemben valóban újszerű kialakítású, amely révén valódi forradalmat robbanthat ki a klasszikus G-pont-vibrátorok kissé ellaposodott mezőnyében. A brand égisze alatt időközben számos egyéb segédeszköz is forgalomba került, így többek között péniszgyűrűt, párvibrátort, gésagolyót, anál dildót, valamint férfi örömszerzőt is találunk a német illetőségű gyártó palettáján. Erős igény mutatkozott azonban még egy remekbe szabott G-pont-vibrátorra is, ennek folyományaként lépett piacra néhány hónapja a Satisfyer Pro G-Spot névre keresztelt termék, amely kezdetnek számos elismerést többek között az igen rangos iF Awards design díjat is begyűjtött.

A kedvenc minivibrátorom Volt egyszer egy kicsi vibrátorom, amit fel lehetett helyezni és távirányítóról lehetett irányítani. Egyszer amikor elmentem egy kávézóba dolgozni, úgy döntöttem használom, mert valami újra vágytam. Remek volt, mindaddig, amíg el nem csúsztam a lépcsőn és a hirtelen megfeszüléstől jobban felcsúszott és bennem maradt.

A motel szoba Régebben egy motelben dolgoztam mint takarító. Sohasem fogom elfelejteni az egyik szobát. A szemetes és a szoba tele volt meztelen nagymama újságokkal, a fiókok pedig telis-tele voltak vibrátorokkal.

Vibrátor használata szex közben? Az orgazmus is fokozható! | Szex kellékek

Tisztán emlékszem, az egyik fiókban egy, már félig szétesett vibrátor volt, de még mindig rezgett. A "rezgő" állásinterjú Egyszer amikor mentem a bárátomhoz aki elég távol lakott tőlem, elmentem egy állásinterjúra is.

Amikor elmentem az interjúra, a vibrátor a neszeszeremben elkezdett rezegni. A főnök megkérdezte, hogy mi rezeg, mire én azt hazudtam, hogy a telefonom. Azonban amikor ki kellett vennem, hogy lenémítsam, meglátta.

Végül nem kaptam meg az állást.

  • Ezeket a vibrátorokat szeretik legjobban a magyar nők | Az online férfimagazin
  • Leteszteltük a vibrátort, amitől egy perc alatt elmennek a nők player.
  • Prosztatagyulladás után

A legrosszabb fogmosás Egyszer vibrátornak használtam a nővérem fogkeféjét. Mikor végeztem ő megmosta vele a fogát.

Nagyon szörnyű volt a tudat, hogy mit is csináltam a fogkefével a fogmosás előtt. A nagymama dildó A nagymamám halála után, amikor a szekrényébe kutattunk emlékek után, megtaláltuk a fehér vibrátorát.

Rögtön abbahagytuk a keresést, és elmentünk kezet mosni. Elég bizarr volt. A villanykörte Egyszer én, és két szobatársam egy hatalmas kék vibrátort raktunk a milyen műpénisz ő egy műkézzel együtt.

1. A valaha volt legrosszabb üzenet apámtól

Egyszer, amikor nem voltam otthon, apukám átjött, és mondta a lányoknak, hogy kicseréli a villanykörtét a szekrényben. A szobatársam gyorsan berohant, hogy eltegye a vibrátort, azonban nem tudta kiszedni a műkézből, és végül a vibrátor elemei kirepültek apám lábai elé. Az új elemek Amikor megvettem az első vibrátoromat, nagyon sokszor használtam.

milyen műpénisz ő

Egyszer amikor új elemeket raktam bele, hirtelen leállt. Amikor kihúztam, hogy megnézzem mi van vele, hatalmas füstfelhő áramlott ki az elemtartóból, és az elemek szivárogtak. Nem kellett sok, hogy a vibrátor rövidzárlatos legyen. Mondanom se kell, az életem pergett le előttem. A kínos repülés hazafelé Éppen hazaindultam az egyetemről. Amikor felszálltam a gépre ami tele volt utassalcsak annyit láttam, hogy kettő fickó beszélget a pilótával, aki ezután egyenesen felém sétált, és megkérdezte kifejezetten hangosan, hogy mi rezeg a poggyászomban?

Kapcsolódó kategóriák

Erre elkellett neki mondanom, hogy az a vibrátorom, és engedélyt kellett adnom a két fickónak, hogy kikapcsolhassák.

Életem leghosszabb repülése volt. Otthon, egyedül Egy nap otthon maszturbáltam, mert azt gondoltam senki sincs otthon. Egyszer csak felkiált apám, hogy mi milyen műpénisz ő a zizegő hang, és mégis honnan jön? Gyorsan kikapcsoltam, és ijedtemben meg sem mertem szólalni. A törött vibrátor A barátom egyszer vett nekem egy vibrátort, hogy ne legyenek unalmasak az estéim.

  • Satisfyer Pro G-Spot vibrátor: lényegre törő Nagy Ő (18+)
  • Ezeket a vibrátorokat szeretik legjobban a magyar nők player.
  • Erekció elérése

Ez mind jó és vicces volt, mindaddig, amíg egyszer együtt voltunk, és nem hallottunk egy hangos repedést. A vibrátor egyik fele a kezében volt, a másik pedig belém szorult. Ő elakart vinni a kórházba, de én inkább kinyomtam, mintha csak szültem volna. Ez volt életem legkínosabb pillanata. A repülőtér Megtanultam, hogy a repülőtéren soha nem szabad kivenni a vibrátorból az elemeket, mert az a biztonsági kapunál úgy fog tűnni, mintha egy üres kis tároló lenne, amiben csempészni lehet.

A biztonsági őrök nem kérdeztek arról, hogy akarok e egy privát szobát, csak elkezdték feltúrni a csomagomat.

milyen műpénisz ő

Meglepetés a vacsoránál Éppen bújócskáztunk, amikor elbújtam anyámék szekrényében, és közben kutakodni kezdtem. Találtam valamit, de nem tudtam, hogy mi az, ezért a zsebembe raktam, hogy majd vacsoránál megkérdezem mi az. Nos eljött a vacsora ideje, én pedig az asztalnál előkaptam a zsebemből a vibrátort.

Vásárlás: Vibrátor - Árak összehasonlítása, Vibrátor boltok, olcsó ár, akciós Vibrátorok

Anyám felsikított, kikapta a kezemből, és felrohant az emeletre. Én annyira megijedtem, hogy elkezdtem sírni. Pár évvel később, mikor már nagyobb voltam mindent megértettem arról az estéről. A Jack Rabbit vibrátor Egyszer vettem egy Jack Rabbit vibrátort, ami olyan nyuszis vibrátor és amin egyfajta forgó gyöngyök voltak.

milyen műpénisz ő

Egy nap, amikor használtam ezek a gyöngyök átszakíották a műanyag réteget, és egy igen fájdalmas kalandban volt részem. A vibrátort vissza kellett küldenem a cégnek, mert nem hitték el, hogy ez tényleg megtörtént. Az oldalon található tartalom forrás megjelöléssel felhasználható és másolható!

Fontos információk