Merevedés ébrenlétkor

merevedés ébrenlétkor

Merevedési zavar: Tünet vagy betegség? Cukorbetegeknél szintén szerepet játszik az érkárosodás, de emellett a diabétesz egyik szövődménye a sokidegkárosodás, a polyneuropathia is hozzájárul a szexuális zavarok kialakulásához.

az ember gyenge merevedése

Minél hosszabb ideje áll fenn a cukorbetegség, annál nagyobb valószínűséggel léphetnek fel szexuális problémák. Bizonyos gyógyszerek mellékhatásaként is előfordulhatnak különböző mechanizmusú szexuális problémák.

Pszichés tényezők A szexuális vágy hiányának hátterében a szervi okokon kívül pszichés okok is állhatnak.

hogyan lehet a pénisz hosszú

A stressz és a szexuális élet között nagyon szoros a gyenge merevedés ébrenlétkor. A pszichés és a fizikai stressz stresszhormonok képződését válthatja ki a szervezetben, mely kedvezőtlenül hat a nemi életre a szexhormonok termelődésének csökkenése révén.

hogyan tetszik a pénisz

A rohanó életritmus, a rengeteg munka mellett kevés idő jut magunkra, a kikapcsolódásra, a párunkra, családunkra, mely szépen lassan testi és lelki egészségünk rovására megy. Idővel ördögi kör alakulhat ki, a létrejött szexuális zavarok miatt kudarctól való félelem merevedés ébrenlétkor, a szexuális kapcsolatok kerülése.

erekciós potencia problémák

A különböző szervi, lelki okok összefonódhatnak, egymással kölcsönhatásba kerülhetnek. Forrás: WEBBeteg.

pénisz eltorzult

Fontos információk