Megölt péniszével.

Sátánista rituálé: megölte az öccsét, majd elfogyasztotta a péniszét (18+) - Blikk

A sofőrként dolgozó áldozat holttestét még október elején találták meg egy kiégett autóban, egy szumátrai faluban. Annak ellenére, hogy a holttest elégett, egyértelműen látni lehetett, hogy pénisze le lett vágva.

A rendőrség pár héttel később már gyanúsítottként azonosította a harmincéves Rudi Efendit és feleségét, Nuriah-t, és vasárnap le is tartóztatták őket.

péniszes nyuszi

A férj rendőrség közlése szerint bevallotta, hogy ő ölte meg a szintén Rudi nevű áldozatot, mert felesége azt állította, hogy megerőszakolta. A nő ezt azután közölte, hogy Efendi a nászéjszakán felfedezte, hogy felesége nem volt szűz, és magyarázatot követelt.

a prosztatagyulladás jelei tünetei és az erekció

Rudi Efendi és felesége, Nuriah. A férj elmondása szerint egyedül követte el a gyilkosságot, feleségének csak annyi szerepe volt, hogy telefonon egy találkát szervezett meg a férfival, aki állítólag egy héttel az esküvő előtt erőszakolta meg.

a pénisz növekedési pontjai

A találkozón azonban Efendi jelent meg, aki halálra késelte, majd autójával együtt felgyújtotta. De előtte még levágta péniszét, amit hazavitt magával, majd ott megsütötte és megette.

a petyhüdt pénisz oka

A férj azt megölt péniszével, azért ette meg áldozata férfiasságát, hogy megszüntesse a gyilkosság felett érzett szívfájdalmát. Arról egymásnak ellentmondó hírek érkeztek, hogy a férje egyedül ette-e meg a levágott testrészt, vagy azt feleségével együtt fogyasztotta el.

hogyan lehet összegömbölyödni a pénisz

Fontos információk