Erekció trental

Pentoxifillin és erekció - Ez mit csinál a vérrel pontosan?

erekció serkentő szerek vásárolni

Brooke Army Medical Center Rövid összefoglaló A tanulmány egy prospektív, randomizált, kettős-vak, placebo-kontrollos gyógyszervizsgálat értékelje az erekciós funkció helyreállításának mintáját robot-asszisztált laparoszkópos után prosztatektómia RALP. Reméljük, hogy a korai és folyamatos terápiát bármelyikkel szemléltetjük Az idegkímélő RALP után a szildenafil-citrát vagy a pentoxifillin elősegíti a jobb erekciót funkció.

A betegek egy- vagy kétoldalú idegkímélő-RALP-n mennek keresztül. A betegeket randomizálják, hogy napi kétszer 25 mg Viagrát, mg pentoxifillint kapjanak - naponta kétszer, vagy naponta kétszer placebót, a műtét utáni első posztoperatív napon kezdve és egy évig folytatódik. A erekció trental generál egy véletlenszámú táblázatot. A randomizációs táblázatot megadjuk a kutatásnak gyógyszerész.

erekció helyreállítási módszerek

A betegek erekciós funkcióját 3, 6, 9, 12 és 12 hónapban értékelik hónapig IIEF és nemi közösülés naplóval. A betegek 12 hónap múlva abbahagyják a terápiát, és a pénisz hosszát megmérik.

mi az oka az erekció csökkenésének

A mérés a pénisz hosszát tanulmányi célokra, a műtét utáni szokásos 1 éves nyomon követéssel végezzük látogatás. A páciens 6 hetes lemosási perióduson megy keresztül, amely alatt akkor egyik gyógyszert sem alkalmazzák a merevedési funkció ismételt elemzését IIEF-vel végzik, majd ezt követően elvégezhetik indítsa újra a szokásos merevedési zavar-kezelést.

hozzon egy férfit merevedésre

Ezt a lemosási időszakot és a nyomon követést tanulmányi célokra szolgál. Átfogó állapot.

a pénisz csináld magad elektrostimulációja

Fontos információk