Dutasteride impotencia

dutasteride impotencia

Az Avodart ajánlott adagja 1 kapszula 0,5 mg naponta egyszer.

dutasteride impotencia

Milyen gyógyszerek, anyagok vagy kiegészítők lépnek kölcsönhatásba az Avodart-tal? Mondja el orvosának az összes alkalmazott gyógyszert.

dutasteride impotencia

Avodart terhesség és szoptatás alatt Az Avodart általában nem alkalmazható nőknél. Ezért nem valószínű, hogy terhesség vagy szoptatás alatt alkalmazzák.

dutasteride impotencia

Ha kérdése van, forduljon orvosához. Ez nem a mellékhatások teljes listája, és előfordulhatnak mások is.

Hívja orvosát orvosi tanácsért a mellékhatásokról.

dutasteride impotencia

Gyakori mellékhatások lehetnek: a szex során felszabaduló sperma mennyiségének csökkenése; impotencia probléma az erekció elérésével vagy megtartásával ; vagy mell érzékenysége vagy megnagyobbodása.

A dutaszterid szexuális mellékhatásai dutasteride impotencia gyógyszer szedésének abbahagyása után is folytatódhatnak.

dutasteride impotencia

Beszéljen orvosával, ha aggályai vannak dutasteride impotencia mellékhatások miatt. Olvassa el a teljes részletes betegmonográfiát Avodart Dutasteride Tudj meg többet ' Avodart szakmai információk MELLÉKHATÁSOK Klinikai vizsgálatok tapasztalatai Mivel a klinikai vizsgálatokat nagyon eltérő körülmények között végzik, a gyógyszer klinikai vizsgálatai során megfigyelt mellékhatások aránya nem hasonlítható össze közvetlenül egy másik gyógyszer klinikai vizsgálatának arányával, és nem feltétlenül tükrözi a gyakorlatban megfigyelt arányokat.

Az AVODART monoterápiában vagy tamsulosinnal kombinálva végzett klinikai vizsgálatokból: Az AVODART-ot kapó betegeknél a leggyakoribb mellékhatások az impotencia, a csökkent libidó, az emlő rendellenességei beleértve a mell megnagyobbodását és érzékenységét és az ejakulációs rendellenességek.

dutasteride impotencia

A kombinált terápiában AVODART és tamsulosin kezelt betegeknél a leggyakoribb mellékhatások az impotencia, a csökkent libidó, az emlő rendellenességei beleértve a mell megnagyobbodását és érzékenységétaz ejakulációs rendellenességek és a szédülés.

Fontos információk