Polfogadás

Indul a Polfogadás nyári kupa

Lássuk, hogy kinek milyen hitelessége van.
Meghirdetjük a Polfogadás nyári kupát. Ezen minden játékos automatikusan indul, és az első helyzett egy tabletet nyer (Huawei 7"), amivel bárhol lehet a Polfogadás játékkal játszani.
Nincs más teendő, mint 2017. július 1. és augusztus 31. között a legtöbb barátodat, ismerősödet megnyerd, hogy az egyedi azonosítód segítségével regisztráljon a játékba, és ezt a regisztrációját ne törölje szeptember 10-ig. Ha Tiéd a legtöbb új játékos, akkor győztél.

Ha még nem tudnád, akkor itt találod az egyedi regisztrációs kódodat:

Nincs más teendőd, mint kimásolod a linket és átküldöd ismerőseidnek, barátaidnak, akik erre kattintva végzik el a regisztrációt. Arra is van lehetőséged, hogy egy kattintással megosztod a Facebook oldaladon.

Kéthetente kihirdetjük a "szakasz-győzteseket", akiknek 10.000 kredit extra pénz üti a markát. (Természetesen továbbra is az a szabály, hogy minden új játékos, amelyet saját kóddal regisztrál valaki 1000 kreditet és 1 hitelességi pontot ér.)

A verseny állását hetente közzétesszük a "Háttérinfók" menüpontban.

Más teendőd már nincsen, mint győzd meg barátaidat, ismerőseidet, és csak nézd, hogyan gyarapszik a Polfogadás számlád. Sok szerencsét!