Boncolási pénisz

Pénisz napóleon, Raszputyin pénisze – Wikipédia

Hová lett Napóleon pénisze? Mark Evans műsorvezető ezúttal New Jersey-be utazott, hogy fellelje a kíváncsi szemek elől gondosan elzárt leletet, amely ma egy bizonyos Evan Lattimer tulajdonában van; ő azt apjától, egy híres urológustól örökölte, miután egy párizsi aukción dollárért megvásárolta.

boncolási pénisz merevedés 33 éves férfiaknál

Tökéletes formájú, az egyetemen röntgennel vizsgálták meg és megállapították, hogy tényleg Napóleon hímvesszeje" - mondta el a relikvia büszke tulajdonosa. Lattimer "történelmi kincs"-ként tekint a néhai francia császár férfiasságára, amit eddig mindössze tíz embernek mutatott meg; se film, se fotó nem készült róla. Ez nagyon töpörödött" - adott megdöbbenésének hangot Evans.

boncolási pénisz erekció a strandokon

Napóleon nemi szerve kalandos utat járt be: a beszámolók szerint a francia hadvezér-politikus péniszét a boncolás során, 17 szemtanú előtt vágta le orvosa, Francesco Autommarchi, majd egy pénisz napóleon apáthoz, Anges Paul Vignalihoz került - ő adta fel az utolsó kenetet Napóleonnak. Az ereklye sokáig a Vignali családban maradt, boncolási pénisz ben egy amerikai könyvritkaságokat gyűjtő férfi, A.

boncolási pénisz mit kell használni merevedési zavarok esetén

Fontos információk