Ébenfekete, Népszerű idézetek

Messenger Visszatérnek a Hófehérke szerű sötét hajtónusok, hófehér bőrrel? Valamiért a fekete hajnak nincs túl jó megítélése az utóbbi időben.

ébenfekete

Tény, hogy van ébenfekete hátránya, például olykor kifejezetten sápasztó hatást kelt, kissé komor és ápolni is macerás, mégis van valami titokzatosan szexi a feketében. Eleve a szín mindenhez passzol, nem mintha ez a hajnál számítana - bár egy rózsaszínnél már tud problémákat okozni a szettben - de az biztos, hogy feketét a bevállalós, temperamentumos nők választanak.

Idén egyértelműen újra utat tör magának az ébenfekete az as áttörése óta!

ébenfekete

Több tónusa is létezik, az egyszínű sötéttől a kékes árnyalatokon át egészen a lilásig mindenféle. Nem gondoljátok, hogy ideje végre a szokásos balayage bob frizurát leváltani?

Lord Iron Livah - Vérvörös és Ébenfekete (2015)

Igaz, hogy nem egy tipikus nyárias frizura, de azért tavasszal még bőven belefér! Az sem mindegy, hogy milyen formára vágatod a loboncod. Szerintem elképesztően szexi a fekete rövid haj, és ez talán még nem is olyan komor verzió.

ébenfekete

Akár mint Trinity a Mátrixban, vagy egy céltudatos egyetemista lány, akinek nem lehet nemet mondani: Ébenfekete rövid! Kép: Noizz. A kleopátra frizura ismét visszakerül a reflektorfénybe, egy vörös rúzzsal és világító kék szemekkel akár Megan Fox-nak is érezheted magad: Izgalmas félhosszú Kép: Noizz.

ébenfekete

Érdemes lehet egy ébenfekete játszani a színekkel: napsütésben például előjön a feketének a melegebb, bordóbb árnyalata, de akár a barnásfeketére is hajazhatsz… és persze ne hagyjuk ki a szexi szürkét sem! Mágikus hosszú fürtök Kép: Noizz. Akkor nézd meg a természetes hajszíned: ha kékes, esetleg ezüstös színben játszik, akkor nem kell aggódnod, valószínűleg bomba leszel sötéten is!

A piros volt a kedvencem, de ez a fekete is nagyon csini. Valamiért imádom a színes lapszéleket. De mindegy is, térjünk a lényegre.

Azt kalkuláld bele a döntésedbe, hogy ébenfekete fekete tényleg egy intenzív szín, úgyhogy a nehéz visszafesteni mondjuk világos-szőkére! Legyen gondod az ápolásra is, hiszen a nap könnyedén kiszívhatja az élénkségét, de azért jóval egyszerűbb egy ilyen ébenfekete, mint a platinaszőkével.

ébenfekete

Fontos információk