Bemetszett pénisz, Follow Us On

Bemetszett pénisz. Amit a péniszbe pumpálnak

Claritas est etiam processus dynamicus, qui sequitur mutationem consuetudium lectorum eleifend option congue nihil imperdiet doming.

bemetszett pénisz

Latest News 6th St. Melbourne, FL Phone: Follow Us On Intim plasztika, nemi megerősítés, uro-esztétika, transzegészségügy Intim plasztika, uro-esztétika, péniszgörbület, kisajak plasztika, nemi megerősítés, transzegészségügy, nemiszerv esztétika, nemiszerv plasztika, pénisznagyobbítás, péniszrekonstrukció, hüvelyképzés, here eltávolítás, hormonkezelés Pénisz deformitások Számos kórkép vagy kozmetikai rendellenesség tartozik ide, ami a betegekből magánéletükben, párkapcsolatukban jelentős szégyenérzetet válthat ki, pszichés, szexuális esztétikai és funkcionális problémákat egyaránt okozhatnak.

A betegségeket csak felsorolás szinten említjük meg.

Hereprotézis behelyezése Manapság egyáltalán nem ritka, hogy pácienseink nemi szerveikkel kapcsolatos esztétikai vagy fejlődési rendellenességek, esetleg sérülések miatt keresnek fel bennünket. A férfi intimplasztika területén a nőihez hasonlatosan számos beavatkozás lehet segítségünkre abban, hogy visszaadhassuk pácienseink önbizalmát és megoldjuk önértékelési problémáit. Évről évre folyamatosan növekszik a férfi intimplasztikai beavatkozások száma. Ahogyan a hölgyeknél egyre gyakoribb a mellplasztika és a kisajakplasztika, úgy a férfiaknak is egyre fontosabb a férfiasságuk mérete és alakja.

A rekonstrukciós műtét célja, bemetszett pénisz a kozmetikai problémát korrigálja és az esetleges funkcionális eltéréseket is a lehetőségekhez képest a legjobban megoldja. Minden ilyen műtét egyénreszabott tervezést igényel.

Leírása[ szerkesztés ] A fityma egy kettős bőrredő, amely rugalmasan, de szorosan simul a makkra, körkörösen, a pénisz nyugalmi állapotában akár részben, de általában teljes egészében beborítva azt, amihez a pénisz alsó részén a fitymafékkel kapcsolódik. Két különböző jellegű részből áll.

Újszülöttkorban a fityma bellemeze a makkhoz tapad, mely éves korra oldódik, így valódi fitymaszűkületről ezután beszélhetünk. Veleszületett esetekben a fityma megnyúlt, csőszerű, míg szerzett betegség esetén a fityma heges, berepedések láthatóak rajta, néha pedig porcelán fehér lehet lichen sclerosis. Relatív fitymaszűkület esetén a fityma hátravonási képtelensége csak merevedés alkalmával jelentkezik.

bemetszett pénisz

A fitymaszűkület akadályozhatja a vizelést, a pénisz tisztántartását, ami az elhalt hámsejtek baktériumok faggyúszerű fehéres váladék felszaporodásához smegma és gyulladásokhoz vezethetnek. A fitymaszűkület emellett erekciókor is panaszokat okozhat, a makk mögé szorulva paraphimosis a makk vagy bőr illetve kötőszövet vérellátási zavarát és elhalását is előidézheti. A betegség terápiája kizárólag műtéti.

bemetszett pénisz

Lehetséges a szűkület bemetszése dorsal incisio és a fityma eltávolítása circumcisio vagy más fitymaplasztikai módszer alkalmazása. Paraphimosis esetében műfogások alkalmazhatok a fityma előrehúzása érdekében, sikertelenség esetén műtét alkalmazható akár sürgősséggel. A lichen sclerosus, mint fentebb említettük a fityma bellemezének fehéres foltos elszíneződése, mely hegesedésekhez, fitymaszűkületekhez vezet.

Beszélni a szexről 2. rész - #nemiszervek

A húgycsőbe is beterjedhet és szűkületeket okoz. A betegségből rákelőző állapot is kialakulhat.

bemetszett pénisz

Terápiájában szteroid tartalmú kenőcsöket, circumcisiot, húgycsőplasztikákat és egyéb péniszrekonstrukciós műtéti technikákat alkalmazhatunk szükség szerint. További információk és képanyag a bemetszett pénisz angol nyelvű weboldalán.

Navigációs menü Bemetszett pénisz Leírása[ szerkesztés ] A fityma egy kettős bőrredő, amely rugalmasan, de szorosan simul a makkra, körkörösen, a pénisz nyugalmi állapotában akár részben, de általában teljes egészében beborítva azt, amihez a pénisz alsó részén a fitymafékkel kapcsolódik.

Fontos információk