Apám péniszét, Apám és Én 1. rész (homo szextörténet)

apám péniszét

A legjobb estém apával A legjobb estém apával Ketten éltünk az apámmal, miután anya elhagyott minket, csak ketten maradtunk. Apa tisztességesen nevelt engem és lehetőségeihez képest mindent megadott nekem, amire csak szükségem volt.

Apa megmutatta a péniszét

Mindig felnéztem rá, Ő volt a példaképem. Mindig remek tanácsokat adott nekem. Vicces, érzékeny, bolondos, fiatalos ember volt. Magas, nagyon magas, közel két méteres férfi volt az apám, sötét fekete, dús haja és óriási barna szemei voltak, szimmetrikus arca, rossz fiús vonásokkal és apró gödröcskékkel, amiket csak akkor lehetett látni, ha nevetett.

  • Apám péniszét Apám, egy szóra
  • A merevedés megszűnik az érintkezéskor
  • Hat éves koromban szexuálisan molesztált az apám és hattól tizenhét éves koromig szexuális játékszernek használt, rendszeresen, hetente többször.
  • Rúzs pénisz vásárolni

Ritkán hagyott magának szakállat, de neki az is jól állt, mivel machos, szimmetrikus arca volt. Torna tanár lévén imádott mozogni, edzeni, ebből adódóan hatalmas óvó karjai, izmos melle volt, kockás hasa, testét szőr borította. Abban a Gimnáziumban dolgozott Testnevelés és Magyar tanárként, ahol én is tanultam.

  1. Fúj a péniszre
  2. Merevedési gondok és azok megoldásai!
  3. Apám és Én 1. rész (homo szextörténet)
  4. Lányom segíts már!
  5. Tag az erekció során
  6. Egy harmincas éveiben járó nő érkezett hozzám, és így szólt: Az apám engem is megkefélt szex történet Alig múltam 13 éves apám péniszét az egyik nap amikor hazajöttem a fiatal osztálytársammal a moziból és az apám észrevette,hogy rosszul van begombolva a blúzom.

Miután akkoriban éppen szingli voltam, rengeteget vertem a farkam tusolás közben. Pont egy ilyen matyizásommal kezdődött az egész történet, amit most megosztok veletek. Egy este tusolás előtt nagyon kanos lettem, apa még nem ért haza elment néhány haverjával sörözni, mivel péntek este van és másnap se suli, se meló én pornót tettem a gépen és bámultam apám péniszét monitort, sokat keresgéltem míg találtam egy nagyon izgatót.

apám péniszét egészséges pénisz beteg pénisz

Nagyon tetszett, mivel a férfi szereplő olyan volt külsőre mint apám. Izmos, szexi nagy farokkal, miközben vertem a farkam apámra gondoltam. Ez nagyon fura volt, de nem bántam, eszembe sem jutott, hogy meleg lennék.

Éreztem, már nem sok kell és elélvezek, de nem akartam, így abba hagytam, bementem apám szobájába és elkezdtem magam bámulni a tükörben, reméltem észre veszek valami hasonlóságot köztem és apa között. Én nem apám péniszét annyira magas, mint apám. Majd észre vettem apám boxerét az ágy mellett össze gyűrve, felvettem és láttam, hogy beletörölte a spermáját. A gondolattól egyből mereven állt a cerkám a gatyámban, bementem a szobámba, a apám péniszét az álló, merev 16cm-es farkamra tekertem, megszorítottam és vertem a farkam, mint állat, annyira jól esett, ziháltam, lihegtem és csak fel-le járt a kezem, apámra gondoltam, a szexi testére,izmaira,ajkára,és akkorát éleztem mint még soha!

A szoba közepéből az ajtóig spricceltem,kifujtam magam és már vittem volna vissza apám gatyáját a szobájában, amikor hallom, ahogy csukódik a bejárati ajtó.

apám péniszét meghosszabbítja az erekciós gyógyszereket

Apa már a házban van! Gyorsan begyűrtem a párna alá a gatyáját és készülődni kezdtem a tusoláshoz.

Apám azt mondta neki nem kicsi a pénisze, és nekem se az, mert örököltem tőle? - Apám és péniszem

Belépett a szobámba, köszönt és megállt az ajtóban. Kérdi: -Még nem fürödtél? Mondom -Még nem, éppen befejeztem a leckét, hogy a hétvége szabad legyen. Látom apám mosolyog és azt mondja, szerintem a szaporodást már rég elhagytátok a suliban és a apám péniszét nézi, akkor kapcsoltam "WÁÁÁÁÁ Úgy hagytam a gépet, nem zártam be a pornót!!

Elindultam tusolni és miközben folyt rám a víz, csak apámra tudtam gondolni. Lehet, hogy szerelmes vagyok a saját apámba?

apám péniszét pénisz gyakorlása férfiaknak

Ekkor már megint állt a farkam, elkezdtem simogatni, szorongatni, húzogatni és verni a farkam. Ez egy aktív nap volt, könyveltem el, miután eléleztem. Kilépve a fürdőből apám huncut mosollyal az arcán megjegyzi: -Megkönnyebbültnek tűnsz!

apám péniszét a fej nem nyílik felálló állapotban

Jól esett a fürdés? Csak mosolyogtam. Ő is tusolni indult meztelenül, törölközővel a derekán. A szobámig sem értem el, amikor az a gondolat ugrott be, hogy megnézhetném apámat meztelenül, sosem láttam még a szerszámát, de hogyan?! Csak nyissak be, mintha kellene valami? Nem, azt egyből levágja, simán kilesem Megláttam a tökéletes emberi testet, amit mindenki megkívánna ha látna.

apám péniszét nudisták és erekció

Láttam ahogyan a víz csurog izmos nyakán a hatalmas kerek mellizmára, kockás hasára, ahogyan kigyúrt karját behajlítva haját mossa, amely arcába omlik és láttam azt is, ami miatt belestem, láttam a farkát A szemem kikerekedett.

Reménykedtem, hogy láthatom ahogyan felhúzza a bőrt és megmutatja makkját is és igen, kegyes volt hozzám, megmutatta ahogy mosta habos vízzel.

Kárpátia - Az én apám

Kibukott a bőr alól a makkja is, azt hittem végem, tudtam elalvás előtt lesz még egy elintézni valóm, miután fater letusolt egy szál boxerben, mert abban apám péniszét. Még bejött a szobámba és beszélgettünk.

Apámnak nagy a pénisze

Kérdezgetett a csajokról, elmesélte a napját, viccelődtünk egyet és elkezdett bírkózni velem, de nekem nem volt kedvem hozzá, mert már volt tervem az estére.

Megpuszilta a fejem és az ajtó felé sétált, én neki szaladtam és a hátára ugrottam, átkulcsoltam a nyakát és Tarzant utánozva ordítottam a fülébe, apám leszerelt engem és az ágyra dobott, majd rám feküdt csing csing!!! Nevettünk, amíg megláttam a boxerét, amit én raktam oda aznap a párna alatt, lefagytam és apám a szemem követve meglátta a gatyáját, megfogta és kérdezte -Hát ez?

apám péniszét pénisz nő 20 évig

Fontos információk