Ananász pénisz, Most akkor mi a helyzet az ananászlével?! 7 nagy igazság a spermáról

ananász pénisz

Pinterest Maksym Azovtsev Getty Képek Ha már gondolkodtál a dolgok összekeveréséről a nyár folyamán, akkor egy dolgot el kell kerülni, amikor ápolt: Ananász-péniszAz Ananász pénisz Dictionary szerint az ananász pénisz akkor fordul elő, amikor egy ember megkezdi a péniszének alapjainak növekedését, majd a szemépségét teljesen leborotválja.

ananász pénisz rugalmas szalag az erekcióhoz

A borotválkozás utáni első hetekben a haj visszatükröződik és "emlékezteti Önt egy ananász lyukasztására, amely ananász péniszéhez vezet". Az amerikai pénisz állapotáról szóló felmérésünk szerint a férfiak 62 százaléka hozza létre vagy borotválja meg magánéletét, 17 százalékuk azt állítja, hogy rendszeresen vágják, borotválják vagy növelik.

ananász pénisz merevedés és dystonia

Ananász pénisz azonban nem az egyetlen veszély, amelyet a túlságosan buzgó gondozás okoz: a borotvával túl mélyen borotválva fájdalmas behúzódott szőrszálakat és apró becsapódásokat okozhat a bőrben, ami növeli a nemi úton terjedő betegségek kockázatát. A Clippers sokkal biztonságosabb és csökkenti a Vágások és irritációk, valamint a benőtt szőrszálak.

ananász pénisz hogyan lehet megvakítani a péniszét

Fontos információk